U udobnom okruženju

  • Unutrašnjost je dizajnirana tako da se u Outbacku možete uistinu opustiti. Luksuzna oprema i napredne tehnologije zaslužni su za udobnost i eleganciju, dok genijalna rješenja nude sav potreban prostor za vaše svakodnevne pustolovine.

  Udobnija stražnja sjedala

  Cijela unutrašnjost je prostranija te, u odnosu na prethodni model, ima više mjesta za noge tako da je putnicima i na prednjim i na stražnjim sjedalima vožnja udobnija. Nasloni stražnjih sjedala mogu se nagnuti što je dobrodošla pomoć na dužim putovanjima.

  Veći krovni prozor

  Uživajte u prednostima sada još većeg krovnog prozora. On ima pomično sjenilo, a može se nagnuti ili potpuno otvoriti kako bi u unutrašnjosti bilo još svjetlije.

  Novi prostori u skladu s vašim potrebama

  • Nenadmašna udobnost: novi Outback sada je prostraniji, s kvalitetnim materijalima i intuitivnijim tehnologijama kako biste u vožnji imali sve što želite.

  Osvijetljena ploča s instrumentima

  Plavo osvjetljenje ploče s instrumentima poboljšava vidljivost. Uz to je središnji LCD zaslon povezan sa svim uređajima i pokazuje korisne informacije poput telefonskih poziva i kompasa.

  Dodatni ulazi za audio-uređaje i USB

  Priključite svoj iPod ili neki drugi mobilni glazbeni uređaj u standardni AUX- i USB-ulaz te uživajte u svojoj digitalnoj glazbenoj kolekciji putem Outbackova audio-sustava. Nadalje, na dva USB-ulaza, možete i puniti svoje uređaje.

  Osvjetljenje

  Unutrašnje plavo svjetlo daje kabini Outbacka moderan izgled. Čak i izvlačni držači čaša i pretinci imaju elegantno plavo svjetlo.

  Pretinci središnje konzole

  U pretince sada povećane središnje konzole stane još više CD-a, a imaju i posebne prostore za kovanice, kartice i olovke.

  Prilagodljiva rješenja

  • Svaki vozač ima drukčije potrebe, ali novi Outback prilagođava se svakoj. Jednim pritiskom na dugme i otvaraju se vrata prtljažnika što je doista praktično kad stavljate stvari u prtljažnik i vadite ih iz njega.

  Različite konfiguracije tereta i sjedišta

  Više prostora za sve vaše potrebe. Sada u Outback stane još više prtljage, a pod prtljažnika je još ravniji kako bi mogao primiti do 4 torbe od 80 litara. Stražnja sjedala preklopiva su u omjeru 60/40 i omogućuju vam da rasporedite velike stvari i putnike.

  Ponesite sa sobom sve što vam treba

  • Koja god vam avantura padne na um, novi Outback će vam pomoći da se upustite u nju. Krovni nosači omogućuju da ponesete još veće terete, dok praktični pragovi i električna vrata prtljažnika s ručicom olakšavaju stavljanje i vađenje tereta.

  Krovni nosači

  Masivni krovni nosači olakšavaju prijevoz bilo kakvog tereta. Pogledajte kako novi Outback može zadovoljiti vaše potrebe na niz različitih načine.

  Praktični bočni pragovi

  Kako biste imali čvrst oslonac kad na krov stavljate kajak ili bicikl, novi Outback opremili smo praktičnijim pragovima.

  Intuitivna tehnologija pruža maksimalnu učinkovitost

  • Oživite svaki svoj dan. Tehnologija i elegantan dizajn novog Outbacka prije svega su praktični. Središnji 7” zaslon osjetljiv na dodir i središnji LCD-indikator omogućuju vam pristup svim funkcijama. A, kako bi vam vožnja bila zabavnija tu je i novi, serijski ugrađeni, audio-sustav sa 6 zvučnika. Uz to, cijeli sustav za informaciju i zabavu kompatibilan je s vašim pametnim telefonom kako biste uvijek mogli biti povezani.

  Jednostavnost upotrebe

  Intuitivni navigacijski sustav omogućuje da jednostavnije koristite dođete do informacija i pristupite medijima. Veliki središnji 7” zaslon osjetljiv na dodir je svjetliji, a njegove ikone jednostavne i intuitivne.

  Navigacija

  U novom Outbacku navigacijski sustav nalazi se na središnjem LCD-zaslonu zbog čega je još lakše pratiti upute. Dosad ste naime morali skretati pogled kako biste pratili navigaciju.

  Upravljajte dodirom

  Zaslon osjetljiv na dodir praktičan je način da birate glazbu na isti način kao i što to radite svom pametnom telefonu. Jednostavno povežite svoj mobitel i automobil tehnologijom Bluetooth® ili preko USB-a kako biste preko zaslona automobila izabrali što ćete slušati.

  Glasovni ukazi

  Funkcija prepoznavanja glasa omogućuje vam da koristite glasovne naredbe, na primjer “NAZOVI: Marko” kako biste uspostavili telefonski poziv. Naredbe se mogu dati i dodirom na zaslon ili tipkama na upravljaču.

  Stražnja kamera

  Zaslon pokazuje i snimku stražnje, širokokutne kamere. Kako bi pregled bio još prirodniji, kamera je pomaknuta na bolji položaj.

  Jednim dodirom poboljšajte svoj život

  • Napredni sustav za informiranje i zabavu SUBARU STARLINK omogućuje vam lakši pristup vijestima, burzovnim izvještajima, meteorološkoj prognozi, aplikacijama i internetskom radiju. Njegove funkcije omogućuju vam da ga koristite jednako kao i svoj pametni telefon, a sve preko središnjeg 7” zaslona osjetljivog na dodir. Sve što trebate napraviti je jednostavno preuzeti aplikaciju SUBARU STARLINK na svoj pametni telefon. Dostupan je i sustav Mirror Link koji na središnjem zaslonu pokazuje sve sa zaslona vašeg mobitela. S novim audio-sustavom Outback vam na raspolaganje stavlja svijet skoro beskonačne zabave.

  SUBARU STARLINK

  Sustav SUBARU STARLINK jamči siguran pristup radiju, aplikacijama i internetu putem zaslona osjetljivog na dodir, multifunkcionalnih tipki na upravljaču i glasovnih naredbi.

  Apple i iPod je registrirano ime tvrtke Apple Inc.
  Bluetooth je registrirani zaštitni znak tvrtke Bluetooth SIG, Inc America.
  Sustav glasovnih naredbi kompatibilan je samo sa sistemskim jezicima.
  Vozač je uvijek odgovoran za sigurnost vožnje. Ne koristite zaslon osjetljiv na dodir tijekom vožnje.
  Serijska oprema u modelima 2.0D-S, 2.0D, 2.5i-S.
  Serijska oprema u modelima 2.0D-S e 2.5i-S.
  Vozač je uvijek odgovoran za sigurnost vožnje. Ne koristite mobilni telefon tijekom vožnje.
  Dostupan za 2.0D, serijska oprema u modelima 2.0D-S e 2.5i-S.
  Treba kupiti bazu za krovnu kutiju i nastavke za pričvršćivanje tereta na krovne nosače.