18-inčni aluminijski kotači

  18-inčni ekskluzivni aluminijski kotači moćnog su i aerodinamičnog izgleda, a pridonose i smanjenju potrošnje goriva. Opremljeni gumama 225/60R18 visokih performansi u dodatnoj su opremi modela Outback 2.0D-S i 2.5i-S.

  17-inčni aluminijski kotači

  Elegantni 17-inčni kotači opremljeni su gumama 25/65 R17 na modelu Outback 2.0D.

  Prednja LED svjetla s automatskim podešavanjem visine

  Ova svjetla jamče dobru osvijetljenost, a njihov sustav automatskog podešavanja visine jamči da će svjetla uvijek biti pod najboljim mogućim kutem osiguravajući maksimalnu vidljivost. Čak se i unutrašnje svjetlo automatski pali pri ulasku ili izlasku iz vozila kako biste se sigurno kretali i u mraku.

  Sklopivi perači svjetla

  Kako bi svjetla uvijek najbolje funkcionirala sklopivi perači svjetla koriste mlaznice s vodom pod visokim pritiskom.

  Prednja svjetla za maglu

  Ova učinkovita svjetla ne bliješte u magli, a novi Outback čine sigurnijim. Korisna su i kao dnevna poziciona svjetla.

  Vjetrobranski brisači s automatskim senzorima za kišu

  Vjetrobranski brisači s automatskim senzorima za kišu prepoznaju kišu na staklu i njenom intenzitetu prilagođuju intervale i brzinu brisanja.

  Grijani vanjski retrovizori

  Veliki vanjski retrovizori mogu se električno pomicati i preklopiti, a imaju električno grijanje te integrirane LED pokazivače smjera. Njihov oblik pažljivo je dizajniran kako bi se smanjila buka prilikom vožnje.

  Krovni nosači

  Masivni krovni nosači olakšavaju prijevoz bilo kakvog tereta. Pogledajte kako novi Outback može zadovoljiti vaše potrebe na niz različitih načina.

  Veći krovni prozor

  Uživajte u prednostima sada još većeg krovnog prozora. On ima pomično sjenilo, a može se nagnuti ili potpuno otvoriti kako bi u unutrašnjosti bilo još svjetlije.

  Električno otvaranje vrata prtljažnika

  Svaki vozač ima drukčije potrebe, ali novi Outback prilagođava se svakoj. Jednim pritiskom na dugme i otvaraju se vrata prtljažnika što je doista praktično kad stavljate stvari u prtljažnik i vadite ih iz njega.

  Spojler

  Elegantan i aerodinamičan spojler novog Outbacka savršeno se prilagođava liniji vrata prtljažnika. Stražnji dio ima crnu oblogu kako bi se izbjegla oštećenja prilikom unošenja i iznošenja tereta iz prtljažnika.

  Sustav za otključavanje i pokretanje motora bez ključa

  Kako biste otključali / zaključali vrata ili vrata prtljažnika samo trebate povući kvaku. Kako biste pokrenuli motor dovoljno je pritisnuti dugme. Korištenjem PIN-koda s 5 znamenki možete čak i bez ključeva ući u automobil.