Sustav za otključavanje i pokretanje motora bez ključa

  Kako biste otključali / zaključali vrata ili vrata prtljažnika samo trebate povući kvaku. Kako biste pokrenuli motor dovoljno je pritisnuti dugme. Korištenjem PIN-koda s 5 znamenki možete čak i bez ključeva ući u automobil.

  Podesivi upravlja

  Kako bi vam vožnja bila još ugodnija, upravljač možete podesiti po visini i dubini.

  Cruise Control (tempomat)

  Omogućuje da postavite i zadržite brzinu vožnje samo jednom komandom. Izuzetno praktična funkcija na dugim putovanjima i otvorenoj cesti.

  Osvijetljena ploča s instrumentima

  Plavo osvjetljenje ploče s instrumentima poboljšava vidljivost. Uz to je središnji LCD zaslon povezan sa svim uređajima i pokazuje korisne informacije poput telefonskih poziva i kompasa.

  Navigacija

  U novom Outbacku navigacijski sustav nalazi se na središnjem LCD-zaslonu zbog čega je još lakše pratiti upute. Dosad ste naime morali skretati pogled kako biste pratili navigaciju.

  Osvjetljenje

  Unutrašnje plavo svjetlo daje kabini Outbacka moderan izgled. Čak i izvlačni držači čaša i pretinci imaju elegantno plavo svjetlo.

  Stražnja kamera

  Zaslon pokazuje i snimku stražnje, širokokutne kamere. Kako bi pregled bio još prirodniji, kamera je pomaknuta na bolji položaj.

  Upravljajte dodirom

  Zaslon osjetljiv na dodir praktičan je način da birate glazbu na isti način kao i što to radite svom pametnom telefonu. Jednostavno povežite svoj mobitel i automobil tehnologijom Bluetooth® ili preko USB-a kako biste preko zaslona automobila izabrali što ćete slušati.

  Dvozonski automatski sustav za klimatizaciju

  Ovaj sustav pomaže vam zadržati željenu temperaturu unutar kabine. Isto tako, omogućuje vozaču i suvozaču da postave različite temperature grijanja.

  Glasovne naredbe

  Funkcija prepoznavanja glasa omogućuje vam da koristite glasovne naredbe, na primjer “NAZOVI: Marko” kako biste uspostavili telefonski poziv. Naredbe se mogu dati i dodirom na zaslon ili tipkama na upravljaču.

  Dodatni ulazi za audio-uređaje i USB

  Priključite svoj iPod ili neki drugi mobilni glazbeni uređaj u standardni AUX- i USB-ulaz te uživajte u svojoj digitalnoj glazbenoj kolekciji putem Outbackova audio-sustava. Nadalje, na dva USB-ulaza, možete i puniti svoje uređaje.

  SUBARU STARLINK

  Sustav SUBARU STARLINK jamči siguran pristup radiju, aplikaciji i internetu putem zaslona osjetljivog na dodir, multifunkcionalnih tipki na upravljaču i glasovnih naredbi.

  Osvijetljena ogledala na sjenilima za sunce (vozač i suvozač).

  Vozačko i suvozačko mjesto imaju osvijetljena ogledala s poklopcima na sjenilima za sunce.

  Električki podesivo vozačko sjedalo (8 položaja, potpora za donji dio leđa)

  Zahvaljujući automatski prilagodljivom sjedištu u 8 različitih položaja, možete voziti u savršenom položaju.

  Praktični bočni pragovi

  Kako biste imali čvrst oslonac kad na krov stavljate kajak ili bicikl, novi Outback opremili smo praktičnijim pragovima.

  Pretinci središnje konzole

  U pretince sada povećane središnje konzole stane još više CD-a, a imaju i posebne prostore za kovanice, kartice i olovke.

  Ventilacija stražnjih sjedala

  Kako bi putnicima na stražnjim sjedalima vožnja bila ugodnija, novi Outback ima prilagodljive otvore za zrak na središnjoj konzoli.

  Bluetooth je registrirani zaštitni znak tvrtke Bluetooth SIG, Inc. America.
  Sustav glasovnih naredbi kompatibilan je samo sa sistemskim jezicima.
  Apple, iPhone i iPod je registrirano ime tvrtke Apple Inc.
  Vozač je uvijek odgovoran za sigurnost vožnje. Ne koristite zaslon osjetljiv na dodir tijekom vožnje.
  Dostupan za 2.0D, serijska oprema u modelima 2.0D-S e 2.5i-S.
  Serijska oprema u modelima 2.0D-S, 2.0D, 2.5i-S.
  Serijska oprema u modelima 2.0D-S e 2.5i-S.
  Opremljen središnjim 7” VGA-zaslonom.
  Prednji i stražnji prozori automatski se otvaraju/zatvaraju te ima zaštitu od prignječenja.
  Pozicijska svjetla, stražnja svjetla i kočiona svjetla pale se pri izlasku iz automobila.
  Dostupno u dodatnoj opremi. Vozač je uvijek odgovoran za sigurnost vožnje. Ne koristite zaslon osjetljiv na dodir tijekom vožnje. Ovisno o zemlji telekomunikacijske usluge mogu podlijegati dodatnim naknadama.