U harmoniji s gradom, iznutra i izvana.

  17" kotači od aluminijske legure

  Subaruov XV dolazi s aluminijskim kotačima od 17” koji izgledom odgovaraju njegovim voznim svojstvima. Dvobojni i blistavi, svojim jasnim kontrastom zrcale dvostruki karakter vozila, njegovu smionost i ležernost.

  Prošireni blatobrani

  Jedinstveni vizualni dojam pružaju prošireni blatobrani koji Subaru XV-u daju osebujan sportski izgled pravog crossovera. Spajajući urbanu izdržljivost i okretnu svestranost, vozilo je spremno za put bilo da kiši ili je sunčano.

  Intuicija. Na dohvat ruke.

  • Kad ste za volanom Subaru XV-a u središtu ste akcije. Informacije i zabava nalaze vam se na dohvat ruke – multifunkcionalni zaslon omogućuje vam da nadzirete pogon i nadgledate potrošnju goriva. S jedne strane upravljate podacima, a s druge vam visoko postavljeno sjedište daje odličan pregled nad cestom, a time i osjećaj kontrole.

  SUSTAV BLUETOOTH® HANDSFREE®

  Sustav Bluetooth® , opremljen mikrofonima na stropu, automatski se povezuje s vašim mobilnim telefonom i omogućuje vam razgovor bez upotrebe ruka, pritiskom tipke na upravljaču. Uz to vam omogućuje i povezivanje s nosačem glazbe kompatibilnim s tehnologijom Bluetooth®.

  EVOLUCIJA MULTIFUNKCIONALNOG ZASLONA

  Trebate informacije? Ovaj zaslon vam pokazuje vrijeme, temperaturu, obavijesti o potrebi odlaska na servis, informacije o sigurnosti poput praćenja sustava dinamičke kontrole vozila (Vehicle Dynamics Control, VDC). Prati i vašu potrošnju goriva tako da tijekom putovanja u svakom trenutku možete kontrolirati svoj utjecaj na okoliš.

  ZASLON OSJETLJIV NA DODIR

  Uz zaslon osjetljiv na dodir lako ćete odabrati što slušati, baš kao što to radite i na svom pametnom telefonu. Dovoljno je povezati pametni telefon putem sustava Bluetooth®* ili USB-ulaza i zatim izravno birate pjesmu dodirujući zaslon.

  Vaš prostor za centar grada

  • Sjednite u Subaru XV i osjetit ćete kao da je svijet postao nešto veći. Kao prvo, prostor za vozača i suvozača širi je u ravnini bokova, laktova i ramena. Zahvaljujući povećanom međuosovinskom razmaku, putnici u stražnjem dijelu vozila imaju više mjesta za noge. Svaki dio vozila je udobniji: počevši od sjedala sportskog dizajna do detaljno obrađenih unutrašnjih obloga mekanih na dodir. Kada se nalazite u Subaru XV-u, gradska gužva postaje ugodnija nego ikada.

  NADAHNUĆE U SVIM VELIČINAMA

  Subaru XV pun je velikih ideja za male životne stvari. Džepovi na svim vratima imaju nosače za boce kako biste se mogli osvježiti. Središnja konzola ima nosače za čaše, poslužavnik i tapecirani naslon za ruku koji se otvara i u sebi krije još mjesta za razne stvari, kao i utičnicu od 12 V.

  VIŠE UDOBNOSTI ZA SVAKOGA

  Novi Subaru XV opremljen je mnogim novitetima kako bi vožnja bila ugodna svim putnicima. Sjedala su pažljivo osmišljena kako bi bila udobna čak i na dugim putovanjima, a njihovo punjenje pruža dobar oslonac tijelu te apsorbira vibracije. A kako biste imali još bolji pregled ceste, sjedala su povišena. Na dohvat ruke su vam i korisna rješenja poput kliznih naslona za ruke između prednjih sjedala i praktičnih prilagodljivih naslona za glavu.

  Zabava i učinkovitost. Na dohvat ruke.

  • Bilo da volite duga putovanja ili jednostavno uživate u vožnji, Subaru XV ugađa vam cijelim nizom naprednih mogućnosti koje će vas zabaviti, informirati te sigurno i udobno dovesti na cilj. Svaki je dio opreme osmišljen tako da bude jednostavan za uporabu i prilagodljiv vašim potrebama.

  VRHUNSKI AUDIO-SUSTAV S 4 ILI 6 ZVUČNIKA

  Uživajte u svojoj glazbi s moćnim sustavom od 140 W s 4 zvučnika (1.6i / 2.0D Free) ili s onima od 180 W i 6 zvučnika (1.6i / 2.0i Style; 2.0D Style - Unlimited). Zvučnici su posebno ugođeni za akustiku novog Subarua XV i njihov zvuk obuzima sva osjetila. Opcija sa 6 zvučnika ima i USB-ulaz, sustav Bluetooth® te dva dodatna zvučnika ugrađena u konzolu: oni dodatno naglašavaju srednje i visoke tonove kako bi zvuk bio puniji.

  NAVIGACIJSKI SUSTAV

  Kako biste se lakše probijali kroz gradski labirint, navigacijski sustav Subaru XV-a (2.0D Unlimited) jamči vam brzo davanje točnih podataka koji su tim učinkovitiji jer u svakom trenutku daje informacije o prometu u stvarnom vremenu. Zaslon visoke kvalitete pokazuje vam ne samo gdje se nalazite, nego vam daje podatke kao što su oni koji se tiču održavanja vozila, ili prenosi SMS-ove koje stižu na vaš mobilni telefon, a možete ih pregledavati putem sustava Bluetooth® . Putem zaslona na dodir možete mijenjati postavke ili pak možete iskoristiti sustav glasovnih komandi na čak sedam različitih jezika.

  POVEŽITE SE U TRENU.

  Slušajte svoju omiljenu playlistu kad god to poželite. Povežite svoj iPod® ili neki drugi mobilni glazbeni uređaj na standardni AUX- ili USB-ulaz (1.6i / 2.0i Style; 2.0D Style / Unlimited) i slušajte svoje najdraže pjesme u formatu MP3 ili WMA, putem praktičnog audio-sustava svog novog Subaru XV-a. Glasovne naredbe omogućuju vam da pretražite svoju glazbenu kolekciju te imate sve na dohvat ruke.

  POBOLJŠANA VIDLJIVOST IZA VOZILA. LAKŠE PARKIRANJE.

  Uz novi Subaru XV možete s lakoćom manevrirati čak i u uskim gradskim prostorima koristeći stražnju kameru (1.6i / 2.0i Style; 2.0D Style / Unlimited). Kad vozač prebaci u vožnju unazad kamera prenosi sliku u boji na unutarnji zaslon, a na prikazu se vide i smjernice za vožnju koje olakšavaju manevriranje.

  U suglasju s dinamičnim životom

  • Što je važno:

  • Prostori za putnike i prtljagu skladno su spojeni i pružaju dovoljno prostora stvari te su iznimno prilagodljivi.

  • Zašto je to važno:

  • Njegova je svestranost ograničena jedino vašom maštom, s obzirom na to da je Subaru XV u stanju zadovoljiti i najzahtjevnije stilove života.

  • Cjelokupni dizajn Subaru XV-a, uključujući i kompaktnost njegovog stražnjeg ovjesa, takav je da ćete obožavati živjeti s ovim crossoverom. Prostran prtljažnik vozila omogućuje vam da lako ponesete sve ono što vam je potrebno za vikend. Osim toga, tu je i stražnja klupa djeljiva u omjeru 60/40 koja se lako obara odjednom ili u dijelovima čime se dobiva dodatan prostor za prtljagu. Vozilo je savršeno za aktivan životni stil i u njega se s lakoćom ulazi i izlazi.

  SVESTRAN KAPACITET

  Subaru XV može primiti pet osoba s isto toliko ručne prtljage. Stražnja klupa djeljiva u omjeru 60/40 omogućuje da na stražnjem sjedalu Subarua XV sjedi putnik pored bicikla. S prtljažnim prostorom od 1.270 litara*5, gotovo kvadratnim prtljažnim vratima te potpuno oborivom stražnjom klupom ovo se vozilo s lakoćom može nositi s vašim gradskim ili izvangradskim aktivnostima.

  Bluetooth je registrirani zaštitni znak tvrtke Bluetooth SIG, Inc. America.
  Oprema dostupna samo za neka tržišta. Fotografije su indikativne.
  Apple i iPod su registrirana imena tvrtke Apple Inc. App Store usluga je tvrtke Apple Inc.
  WMA je registrirani zaštitni znak tvrtke Microsoft Corporation u SAD-u i/ili drugim zemljama.
  Mjerenja VDA (V214), bez krovnog prozora.