Slike so informativne narave

  17" kotači od aluminijske legure

  Subaruov XV dolazi s aluminijskim kotačima od 17'' koji izgledom odgovaraju njegovim voznim svojstvima. Dvobojni i blistavi, svojim jasnim kontrastom zrcale dvostruki karakter vozila, odnosno smionost i ležernost.

  Prošireni blatobrani

  Jedinstveni vizualni dojam pružaju prošireni blatobrani koji Subaru XV-u daju osebujan sportski izgled pravog crossovera. Spajajući urbanu izdržljivost i okretnu svestranost, vozilo je spremno za put bilo da kiši ili je sunčano.

  Prednja svjetla HID-XENO s automatskim podešavanjem visine

  Sijalice HID-XENO daju svjetlost sličnu danjem svijetlu. Sustav automatskog podešavanja visine jamči da će svjetla uvijek biti pod najboljim mogućim kutem osiguravajući maksimalnu vidljivost.
  (2.0i Style; 2.0D Style - Unlimited)

  Prednja svjetla za maglu

  Višereflektorska svjetla za maglu bacaju širok, plosnat svjetlosni snop koji manje bliješti u magli i tako čine vožnju sigurnijom, a mogu se koristiti i kao poziciona svijetla.

  Prednji vjetrobranski brisači s automatskim senzorima za kišu

  Vjetrobranski brisači s automatskim senzorima za kišu prepoznaju kišu na staklu i njenom intenzitetu prilagođuju intervale i brzinu brisanja.
  (1.6i / 2.0i Style; 2.0D Style - Unlimited)

  Električni sklopivi vanjski retrovizori

  Široki aerodinamični retrovizori električki se sklapaju kako bi vam se olakšalo manevriranjem uskim ulicama i na parkiralištima.
  (1.6i / 2.0i Style; 2.0D Style - Unlimited)

  Prozirni pokretni krovni prozor

  Veliki pokretni krovni prozor sa zaštitom od sunca (ručno se otvara) omogućuje dobru preglednost te dovodi svjež zrak i na prednja i na stražnja sjedala.

  Krovni spojler

  Elegantan i aerodinamičan spojler Subaru XV-a savršeno se prilagođava liniji vrata prtljažnika te ovom crossoveru daje sportsku notu.

  Sustav za otključavanje bez ključa i pokretanje motora pritiskom na dugme

  Prednja vrata i vrata prtljažnika se otključavaju jednostavnim povlačenjem kvake, a motor se pokreće i zaustavlja te vozilo zaključava, a da pri tom ni u jednom trenutku ne morate vaditi ključ iz džepa.
  (2.0D Unlimited)