Slike so informativne narave

  Sustav za otključavanje bez ključa i pokretanje motora pritiskom na dugme

  Prednja vrata i vrata prtljažnika se otključavaju jednostavnim povlačenjem kvake, a motor se pokreće i zaustavlja te vozilo zaključava, a da pri tom ni u jednom trenutku ne morate vaditi ključ iz džepa. (2.0D Unlimited)

  Automatsko paljenje svjetla

  Senzor automatski pali svjetla u sumrak i gasi ih kad se ključ izvadi iz brave za kontakt.

  Upravljač podesiv po visini i dubini

  Kako bi vam vožnja bila još ugodnija, upravljač možete podesiti po visini i dubini.

  POZIVI PUTEM SUSTAVA BLUETOOTH®

  Sustav Bluetooth® opremljen mikrofonima na stropu, automatski se povezuje s vašim mobilnim telefonom i omogućuje vam razgovor bez upotrebe ruka, pritiskom tipke na upravljaču. Uz to vam omogućuje i povezivanje s nosačem glazbe kompatibilnim s tehnologijom Bluetooth®.

  Tempomat

  Dodir na tipku omogućuje vozaču da podesi stalnu brzinu vožnje, što je posebno praktično na dugim putovanjima i auto-cestama.

  Električki podesivo vozačko sjedalo – 8 položaja

  Dostupno vozačko sjedalo može se jednostavno i brzo električki podesiti u 8 različitih položaja. (2.0D Unlimited)

  MULTIFUNKCIONALNI ZASLON VISOKE KVALITETE

  Ovaj zaslon pokazuje vrijeme, temperaturu te obavijesti o potrebi odlaska na servis i sigurnosne informacije, poput rada sustava za dinamičku kontrolu vozila (VDC). Prati i informacije o potrošnji goriva što vam omogućuje da u vožnji više pazite na okoliš.

  NAVIGACIJSKI SUSTAV

  Kako biste se lakše probijali kroz urbani labirint, navigacijski sustav Subaru XV-a (2.0D Unlimited) jamči vam trenutan prikaz točnih podataka koji su tim učinkovitiji jer se radi o podacima iz prometa u realnom vremenu. Zaslon visoke kvalitete pokazuje vam ne samo gdje se nalazite nego vam daje i podatke o održavanju vozila ili SMS-poruke koje stižu na vaš mobilni telefon, a možete ih pregledavati putem sustava Bluetooth®. Putem zaslona osjetljivog na dodir možete mijenjati postavke ili pak možete iskoristiti sustav glasovnih komandi na čak sedam različitih jezika.

  VRHUNSKI AUDIO-SUSTAV S 4 ILI 6 ZVUČNIKA

  Uživajte u svojoj glazbi s moćnim sustavom od 140 W s 4 zvučnika u modelu Free ili s onim od 180 W i 6 zvučnika u svim ostalim modelima. Zvučnici su posebno ugođeni za akustiku novog Subaru XV-a i daju zvuk koji obuzima sva osjetila. Opcija sa 6 zvučnika ima i USB-ulaz, sustav Bluetooth® te dva dodatna zvučnika ugrađena u konzolu: oni dodatno naglašavaju srednje i visoke tonove kako bi zvuk bio puniji.

  Sustav stražnje kamere

  U urbanim labirintima možete se osloniti na sustav stražnje kamere (serijski dio opreme u svim modelima osim 1.6i Free). Kad vozač prebaci u vožnju unazad kamera prenosi sliku u boji na unutarnji zaslon, a na prikazu se vide i smjernice za vožnju koje olakšavaju manevriranje.

  Automatski dvozonski sustav za klimatizaciju

  Kontrolom klimatizacije može se upravljati protokom zraka i temperaturom odvojeno za prednji i stražnji dio vozila. Mikrofiltar sprečava ulazak peluda u unutrašnjost vozila. Dio serijske opreme u svim modelima osim FREE.

  Prednja grijana sjedala

  Prednja sjedala imaju dva načina grijanja: brzi i spori.

  2 prednja držača za čaše

  Vozač i suvozač imaju na dohvat ruke praktične i sigurne držače za čaše.

  Džep na naslonu prednjih sjedala

  Prednja sjedala na poleđini imaju praktičan džep za mape i novine.

  Pomični pokrivač prtljažnika

  Pokrivač prtljažnika se može micati ili potpuno skinuti, a ima čvrstu i laganu aluminijsku konstrukciju.

  Zaslon osjetljiv na dodir

  Uz zaslon osjetljiv na dodir lako ćete odabrati što slušati, baš kao što to radite i na svom pametnom telefonu. Dovoljno je povezati pametni telefon putem sustava Bluetooth®* ili USB-ulaza i zatim izravno birate pjesmu dodirujući zaslon.

  Glasovne naredbe i Siri Eyes Free

  Vaš SUBARU XV ima mnoge dodatne funkcionalnosti zahvaljujući intuitivnom sustavu prepoznavanja glasovnih naredbi te komplementarnoj funkciji Siri Eyes Free. Koristite Siri kako biste se povezali sa svojim kompatibilnim Appleovim uređajem i moći ćete razgovarati bez upotrebe ruka, slušati glazbu, provjeravati elektroničku poštu te surfati internetom. Čak i bez Siri možete povezati navigacijski sustav, telefon i audio-sustav kako biste putovali slobodno u najvećoj mogućoj mjeri.

  Naslon za ruke s držačem čaša

  Vašim putnicima dostupan je i naslon za ruke na stražnjoj klupi. Mogu ga koristiti kao oslonac i kao držač čaša. Serijski dio opreme kod svih modela osim FREE.

  Prozor s vozačeve strane ima funkciju automatskog otvaranja/zatvaranja te zaštitu od prignječenja.
  Sustav prepoznavanja glasovnih naredbi kompatibilan je samo s nekim jezicima
  Bluetooth je registrirani zaštitni znak tvrtke Bluetooth SIG, Inc. America
  Serijski dio opreme kod svih modela osim 1.6i Free
  Samo s kompatibilnim Appleovim uređajima (iPhone, iPad, iPod touch itd.).
  Apple, iPod, Siri i iTunes su registrirana imena tvrtke Apple Inc. App Store usluga je tvrtke Apple Inc.
  Oprema je dostupna samo na nekim tržištima.
  Ilustracije su informativne prirode.