Subaru Hrvatska

Ovjesi

Subaru Italia

Ovjesi

Subaru je kreirao potpuno novo podvozje kako bi vozilo učinio udobnijim i kako bi se njime bolje upravljalo. Jedna od posebnosti je i sustav stražnjih ovjesa s dvostrukim oscilirajućim poprečnim ramenima. On poboljšava kontakt između kotača i podloge, i može apsorbirati svaku neravninu na cesti kako bi vožnja bila izuzetno ugodna svim putnicima. I upravljivost je poboljšana boljim prianjanjem na prednjoj strani vozila što je omogućila kruća ugradnja u odnosu na uobičajene prednje ovjese.

Nadzor opterećenja

Stražnji ovjes s dvostrukim poprečnim ramenima omogućuje da su kotači uvijek okomiti na podlogu, kako biste se osjećali sigurnije tijekom vožnje. Čak i na  lošim cestama i u zavojima, vozilo uvijek prianja uz podlogu, što vožnju čini sigurnijom.

Precizna kontrola

Prednji ovjes modela WRX STA sada je povećan upotrebom kovanog aluminijskog okvira s jastučastim tuljcima. Stražnji ovjes s dvostrukim poprečnim ramenima konfiguriran je tako da omogući prianjanje uz cestu uz maksimalnu preciznost i odziv. Svi su elementi savršeno kalibrirani kako bi vožnja bila ugodna i vozaču i putnicima.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.