Sigurnost

Oslonite se na pouzdanost.

Okvir za ojačanje u obliku prstena

SUBARUOV BRZ nudi izniman nadzor nad vozilom, ali i veliku zaštitu. Strukture za ojačanje u obliku prstena učvršćuju kabinu od krova do vrata, uključujući nosače i podvozje. U slučaju sudara ova struktura, koja se prvenstveno sastoji od čelika visoke čvrstoće, pomaže raspršiti silu udara i otkloniti je od putnika.

SRS* zračni jastuci

Bolji nadzor nad vozilom i preglednost prirođena su svojstva SUBARUVOG BRZ-a. Međutim, spokojstvo možete naći i u spoznaji da, ukoliko se nažalost dogodi nesreća, tu su kao dio serijske opreme i SRS* prednji, bočni i zastorni zračni jastuci koji pridonose sigurnosti u slučaju sudara. Osim toga, SUBARUOV BRZ posjeduje i zračni jastuk za koljena kao dio serijske opreme, koji pomaže zaštititi noge vozača.

Velika preglednost

Vozilo koje je uzbudljivo mora također ulijevati i povjerenje. Inteligentno osmišljena unutrašnjost stavlja vam na raspolaganje iznimnu panoramsku preglednost, pomažući vam tako da imate nadzor nad onim što se događa oko vozila.

Kontrola stabilnosti

Ovaj napredni elektronski sustav nadzire niz senzora, uključujući i one za kočnice, upravljač i rotaciju vozila, kako bi vam pomogao zadržati potpuni nadzor kada pomičete granice svog SUBARU BRZ-a.

* SRS: dodatni sustav za zadržavanje sile. Učinkovit ukoliko se koristi zajedno sa sigurnosnim pojasevima.