Sve počinje ovdje.

Sve počinje kada uđete u novi Crosstrek.

Robustan i odvažan dizajn potaknut će vas da krenete na put, a poboljšana dinamika vožnje pružit će vam udobnost bez kompromisa na svim vrstama cesta. Zahvaljujući najnovijim tehnologijama sigurnosti te informiranja i zabave tvrtke Subaru, jedino o čemu trebate razmišljati je kako uživati u trenutku.

Uz Crosstrek svaka vaša strast pretvara se u novo putovanje.
Započnite ga prethodnom probnom vožnjom.

CROSSTREK NOVOSTI POČINJU OVDJE.

SUSRET DIZAJNA I INOVATIVNOSTI.

Sedamdeset godina istraživanja i inovacija tvrtke Subaru jamči maksimalnu kvalitetu do najsitnijih detalja koja vam nudi jedinstven doživljaj vožnje i omogućuje vam da se dovezete do bilo kojeg odredišta.
Novi Crosstrek idealan je odabir za sve one koji žele viši standard sigurnosti i novi dizajn nadahnut svijetom izvan uobičajenih cesta te će vas pratiti kamo god poželite uz maksimalnu udobnost.

UNAPRIJED OTKRIJTE SVE DETALJE

Crosstrek mješoviti ciklus WLTP: potrošnja 7,7 (l/100 km); emisija CO2 174 (g/km).

*1 EyeSight je sustav pomoći u vožnji koji ne mora savršeno funkcionirati u svim uvjetima vožnje. Vozač je uvijek odgovoran za sigurnu i opreznu vožnju te poštivanje prometnih pravila. Učinkovitost sustava ovisi o brojnim čimbenicima poput održavanja vozila, vremenskih prilika i stanja na cesti. Potpune informacije o funkcioniranju i ograničenjima sustava EyeSight potražite u korisničkom priručniku, uključujući informacije navedene u ovoj brošuri.

*2 Apple CarPlay zaštitni je znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim zemljama.

*3 Android i Android Auto zaštitni su znakovi tvrtke Google Inc.

*4 Prve tri godine ili 100.000 km pokriveni su tvorničkim jamstvom, u skladu s uvjetima predviđenima u jamstvenoj knjižici. Sljedećih 5 godina, počevši od dana koji slijedi nakon isteka tvorničkog jamstva u trajanju od tri godine ili 100.000 km (ovisno o tome koji događaj nastupi prvi, ne dovodeći u pitanje zakonsko jamstvo od 2 godine), obuhvaćeno je jamstvom SUBARUSAFE8, u skladu s uvjetima koji su navedeni u jamstvenom ugovoru tvrtke Real Garant. Dodatne pojedinosti zatražite od službenih zastupnika.

ISPUNITE OBRAZAC I ISPROBAJTE GA.

Pročitao/la sam politiku privatnosti i:

Vaš je zahtjev poslan.
Zahvaljujemo vam na javljanju.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.