ZAKONSKE INFORMACIJE

Upozorenje:
Društvo Subaru Italia s. p. a. izradilo je web-mjesto www.subaru.hr s ciljem optimizacije vlastite informacijske svojine i kako bi informacije o poslovanju i vlastitim proizvodima učinilo dostupnima na mreži.
Molimo vas da prije pregledavanja ovog web-mjesta pažljivo pročitate uvjete navedene u nastavku jer pristupanjem web-mjestu u cijelosti pristajete na navedene uvjete.

Copyright – Uvjeti korištenja objavljenog sadržaja
Ako nije drukčije navedeno, cjelokupan sadržaj ovog web-mjesta, uključujući sve dijelove grafičkog sučelja i slike koje već nisu zaštićene autorskim pravima, isključivo je vlasništvo i zaštićeno autorskim pravima društva Subaru Italia s. p. a.

Sadržaj stranica koje čine web-mjesto zaštićen je i ne smije se ni na koji način djelomično i u cijelosti umnožavati, reproducirati, prenositi, učitavati, objavljivati ili distribuirati bez prethodnog pisanog dopuštenja nositelja prava. Dopušteno je pohranjivati sadržaj na vlastito računalo i ispisivati pojedine dijelove stranice za osobne potrebe.
Navedena zabrana ne odnosi se na sadržaj dostupan u odjeljku „Download“.
U slučaju kršenja navedenih zabrana bez prethodne obavijesti poduzet će se pravne radnje predviđene primjenjivim propisima.
Dopušteno je citiranje teksta radi informiranja, u svrhu iznošenja kritika ili recenzija, s tim da je obvezno navesti autora i uputiti na izvor, uključujući adresu web-mjesta.
Sadržaj web-mjesta društva Subaru Italia s. p. a., koji se po potrebi može mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti, sastavljen je pomno i s najvećom pažnjom i prije objave pažljivo se pregledava.
Nositelj prava odriče se bilo kakve odgovornosti spram korisnika i trećih osoba u slučaju kašnjenja, nepreciznosti, pogrešaka, propusta koje sadrže navedeni sadržaji.
Ukazivanje na eventualne pogreške i nepreciznosti svakako je dobrodošlo. Osim ako je zakonom drukčije predviđeno, društvo Subaru Italia s. p. a. ne može se ni na koji način smatrati odgovornim za bilo kakve izravne ili neizravne štete koje su nastale kao posljedica pristupanja web-mjestu, zbog nesposobnosti ili nemogućnosti pristupa stranici, zbog oslanjanja na istinitost informacija koje su sadržane na stranici i korištenja tim informacijama.
Napominjemo da se neke informacije koje sadrži web-mjesto društva Subaru Italia s. p. a. mogu odnositi isključivo na talijansko tržište.

Odricanje od odgovornosti za poveznice
Bez potrebe za bilo kakvim ovlaštenjem na drugim su internetskim stranicama dopuštene poveznice na naslovnicu web-mjesta www.subaru.hr ili na druge stranice tog web-mjesta (tzv. deep linking). No, bit ćemo zahvalni na obavijesti o postojanju tih poveznica.
Subaru Italia s. p. a. zadržava pravo da zatraži da se poveznice na vlastitu internetsku stranicu uklone ako se nalaze na stranicama koje sadrže opscene sadržaje ili sadržaje protivne javnom moralu, nelegalne, uvredljive sadržaje ili sadržaje koje štete ugledu društva.
Strogo se zabranjuje framing i bilo kakav sličan oblik reprodukcije bez prethodnog pisanog dopuštenja nositelja prava.

Nadzornik obrade osobnih podataka
Nadzornik obrade osobnih podataka koji su prikupljeni uslijed pristupanja i korištenja stranice jest društvo Subaru Italia s. p. a.
Kako biste se detaljno upoznali s načinom upravljanja web-mjestom u pogledu obrade osobnih podataka korisnika, upućujemo vas na dokument “privacy policyi”.

SUBARU CORPORATION Ltd. zadržava pravo na izmjenu svojstava i opreme bez prethodne obavijesti. Detalji specifikacija, oprema, dostupnost boja i asortiman dodataka također su prilagođeni potrebama i lokalnom tržištu. Obratite se svojem lokalnom zastupniku za detalje eventualnih izmjena. Slike su isključivo informativne naravi i proizvodi se u stvarnosti mogu razlikovati.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.