Može li električni auto ponuditi istinsko 4x4 iskustvo?
Da, zato što je to Subaru.

Solterra je nova zvijezda u svijetu 4x4 pogona.
Prvi 100% električni Subaru kombinira dugogodišnje iskustvo iz svijeta pogona na sva četiri kotača i vrhunske performanse električnog motora kako bi zajamčio nezaboravan doživljaj vožnje.

Nova Solterra će vas odvesti do bilo koje destinacije uz maksimalnu sigurnost zahvaljujući novim tehnologijama koje su uvijek u prvom planu. Testirajte je i otkrijte novi Subaru način.

Snaga, robusnost i dinamika: tipični elementi Subaru duše i suvremena silueta kombiniraju se s električnom energijom, dajući život SUV coupeu s prepoznatljivim identitetom.
Rezultat? Novi dizajn u kojem svestranost, efikasnost i udobnost zajedno tvore jedinstveni stil.

SIGURNOST
Solterra nudi cijeli paket inovativnih sustava za izbjegavanje sudara kao što su SUBARU Safety Sense i e-SUBARU GLOBAL PLATFORM, dok baterijski sklop čini jedinstvenu konstrukciju s podvozjem vozila kako bi se postigla veća krutost.
UDOBNOST
Još više prostrana zahvaljujući svojem dizajnu, Solterra čini svoju električnu dušu svojom snagom i svako putovanje udobno zahvljujući tišini i dizajnu interijera koji nudi maksimalnu udobnost.
PERFORMANSE
Zahvaljujući X-MODE sustavu, Solterra omogućuje prianjanje na svim podlogama i u svim vremenskim uvjetima, prateći Subaru vozača u svim nezaboravnim trenutcima svakodnevice.

NOVI DIZAJN I DVA PAKETE OPREME

Nova granica 4x4 pogona, posvećena održivoj budućnosti. Solterra je dizajnirana kako bi redefinirala koncept pogona na sve kotače u svijetu električnih vozila i ponudila jedinstven užitak u vožnji.

Otkrijte model za sebe.

4E-xperience
Glavna oprema:
  • Drive Mode Select
  • Panoramic View Monitor
  • Električno otvaranje vrata prtljažnika
  • SUBARU Safety Sense
  • Zaslon od 12,3'' s navigacijom
4E-xperience+
dodatno:
  • 20-inčni aluminijski naplatci
  • Audiosustav Harman Kardon
  • Panoramski krov
  • Bežični punjač telefona
  • Funkcija memoriranja položaja sjedala vozača i retrovizora

8 godina jamstva s neograničenim km SAFE8

Potrošnja energije u kombiniranom ciklusu WLTP min-max (Wh/km) 160-179. Emisije CO2 iz kombiniranog ciklusa WLTP (g/km) 0. Autonomija za kombinirani ciklus (WLTP): 416 - 466. Ovi podaci mogu varirati ovisno o odabranoj opremi, mogućoj dodatnoj opremi, načinu vožnje i drugim faktorima. Slika je isključivo informativna. Za konačne informacije o prezentiranim vrijednostima i dodatne pojedinosti zatražite od ovlaštenog lokalnog zastupnika tvrtke Subaru.

SUBARUSAFE8 (8 godina jamstva s neograničenim km - prve tri godine ili 100 000 km pokriveno je tvorničkim jamstvom, u skladu s uvjetima utvrđenima u jamstvenoj knjižici. Sljedećih 5 godina, počevši od dana nakon isteka 3-godišnjeg tvorničkog jamstva ili prijeđenih 100 000 km (ovisno o tome što nastupi ranije), pokriveno je jamstvom SUBARUSAFE8, u skladu s uvjetima utvrđenima u ugovoru o jamstvu društva Real Garant. Više detalja kod službenih zastupnika.
© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.