SUBARU GLOBAL PLATFORM

Subaru Hrvatska

Subaru Global Platform:
Užitak i opuštenost za sve.

Subaru Global Platform je platforma nove generacije postignuta uz korištenje cjelokupnog znanja i iskustva te tehnoloških kompetencija koje je SUBARU stekao tijekom godina. Ova nova tehnologija idealno je rješenje koje nudi siguran, ali istovremeno zabavan osjećaj vožnje svim putnicima, neovisno o tipu ceste i vremenskim uvjetima. SGP, osmišljen kako bi udovoljio potrebama putnika, usmjeren je na maksimalno sigurnu i zabavnu vožnju svih automobila marke Subaru.


Sigurnost prije svega

Najnoviji SUBARU GLOBAL PLATFORM platforma je koju čini baza od lima na koju su postavljene konstrukcije i ploče karoserije, pregradna stijena između motora i kabine, ovjesi i drugi dijelovi kao što je klimatizacijski sustav. Jedan od razloga za smišljanje i projektiranje ove konstrukcije bila je želja za smanjenjem vremena i ulaganja potrebnih za izradu novih vozila. Riječ je o modularnoj konstrukciji koja se, uz nekoliko izmjena, može koristiti kao osnova za proizvodnju različitih modela, i po dimenzijama i po tipu vozila.


Zabavan za vožnju

Koja je dakle osnovna razlika između modela proizvedenih na starim platformama i modela koji se temelje na SGP-u? Prije svega, kretanje karoserije je ograničenije, upravljač je dinamičniji, kočnice imaju bolji odziv, a hod papučice je kraći i čvršći. Te su razlike dovoljno uočljive da ih primijete i manje iskusni vozači.


Maksimalna udobnost

Neugodne vibracije i buka svedeni su na najmanju moguću razinu kako bi svi putnici mogli uživati u putovanju i razgovoru u automobilu. Poboljšanja ovjesa i velika čvrstoća podvozja omogućuju kabinu koja je udobna svima. Subaru Global Platform nudi užitak i opuštenost svim vozačima i putnicima.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.