WRX STI

Dizajniran prema vašim instinktima

Dok upravljate automobilom vrhunskih performansi bitan je svaki otkucaj srca i svaki treptaj oka. Interijer WRX STI-a dizajniran je kako bi doživljaj vožnje bio još uzbudljiviji te jamčio da na dohvat ruke uvijek imate sve potrebne komande i informacije. Upravljač u obliku slova D omogućuje brz odziv svih sustava kontrole vozila. Informacije na kontrolnoj ploči obuhvaćaju se jednim pogledom dok se višenamjenski zaslon može prilagoditi tako da pokazuje niz informacija o vozilu, između ostalih i pritisak turbine.


Vanjska oprema

LED Steering Responsive Headlights (SRH)

LED-svjetla omogućuju bolju preglednost u vožnji: svjetlost prati pokrete upravljača i tako osvjetljava putanju automobila te čini vožnju sigurnijom.

 19” aluminijski kotači

Novi WRX STI ima gume 245/35R19 s poboljšanim performansama koje istovremeno daju vrlo sportski izgled automobilu. Nude odličan odziv pri kretanju i općenito poboljšavaju upravljivost. 

Kočnice Brembo*1

WRX STI opremljen je kočnicama Brembo*1 visokih performansi. Kočiona kliješta su obojena u atraktivnu žutu boju, a povećani ventilirani diskovi omogućuju preciznu i kontroliranu vožnju.

Grijana vanjska ogledala

Grijana vanjska ogledala dio su serijske opreme novog WRX STI-a i značajno poboljšavaju vidljivost u vožnji. 

Vjetrobranski brisači s automatskim senzorima za kišu

Vjetrobranski brisači s automatskim senzorima za kišu prepoznaju kišu na staklu i njenom intenzitetu prilagođuju intervale i brzinu brisanja.

Utori za krovne nosače

Utori pojednostavljuju postavljanje i skidanje krovnih nosača. 

Stražnji difuzor i dvije ispušne cijevi

Masivne forme ne ostavljaju sumnje u sportski duh vašeg WRX STI-a.

Veliki stražnji spojler

Veliki stražnji spojler ističe sportski stil WRX STI-a, a istovremeno je zadužen i za poboljšanu aerodinamičnost.

Unutarnja oprema

Prednja sjedala RECARO*2

Sjedala RECARO*2  imaju crvene detalje i šavove, baš kako pravi sportaši i vole. Ova, izuzetno udobna, sjedala daju poseban karakter vozilu. 


Kožna sjedala s potporom za kralježnicu*3

Ova elegantna sjedala s potporom za kralježnicu, pomažu vam pronaći savršen položaj kako bi vam vožnja uvijek bila ugodna. 

Upravljač u obliku slova D, obložen kožom s crvenim šavovima

Užitak je svladati svaki zavoj s upravljačem obloženim kožom. Njegov oblik slova D poboljšava upravljivost i kontrolu nad automobilom, a crveni detalji i šavovi daju mu sportski i energičan izgled.

Aluminijske papučice

Aluminijske papučice WRX STI-a razvijene su kako se stopalo ne bi s njih klizalo, što znači da vožnja može biti oštrija.

Bočni čelični pragovi

WRX STI ima elegantne bočne čelične pragove ukrašene slovima STI kako bi u potpunosti naglasila užitak vožnje ovog automobila. 

Automatski dvozonski sustav za klimatizaciju

Omogućuje vam da podesite i održite različite temperature na vozačkom i suvozačkom mjesto. Mikrofiltar pomaže spriječiti ulaz peludi u automobil.

Tipke za upravljanje audio-sustavom na upravljaču

Pomoću mikrofona ugrađenog na stropu kabine, sustav  Bluetooth®* 4 automatski povezuje kompatibilni mobilni telefon. Omogućuje i slušanje glazbe s kompatibilnog čitača te pregledavanje e-mailova.

Naslon za ruke na stražnjem sjedalu s držačima za čaše

Naslon za ruke na stražnjem sjedalu s držačima čaša omogućuje udobniju vožnju i putnicima na stražnjem sjedalu. 

Sportski instrumenti s LCD-zaslonom

Sve informacije o vožnji i vozilu uvijek su vam dostupne zahvaljujući ovim preglednim instrumentima. Bijelo osvjetljenje i crveni detalji poboljšavaju vidljivost informacija i omogućuju vam da se osjećate sigurnije. U središtu se nalazi i 3,5” zaslon, a njegove postavke možete prilagoditi tako da pokazuje sve vama potrebne informacije. 

Multifunkcionalni zaslon

Multifunkcionalni 5,9” zaslon sada je širi i ima višu rezoluciju. Uz tako poboljšanu vidljivost, pokazuje i ključne informacije o vozilu, potrebne za sigurnu vožnju. Front View Monitor pomaže vam izbjeći nesreće u uvjetima smanjene vidljivosti kao što su prepreka ispred automobila ili pri izlasku iz parkinga

Premium audio-sustav sa zvučnicima Harman/Kardon*6

Audio-sustav Harman/Kardon u WRX STI-u sadrži 9 zvučnika Harman/Kardon s jednim pojačalom koji vam omogućuju da u vožnji uživate u bogatom zvuku.

Sustav prepoznavanja glasovnih naredbi*6 i Siri Eyes Free*5 *8

Vaš novi WRX STI ima mnoge glasovne funkcionalnosti, zahvaljujući Sustavu prepoznavanja glasovnih naredbi*3 i komplementarnoj funkciji  Siri Eyes Free*3 *4 . Koristite Siri kako biste svoj WRX STI povezali s kompatibilnim Appleovim uređajem*3 i možete uspostavljati pozive, slušati glazbu, pregledavati elektroničku poštu i surfati internetom. Čak i bez Siri, putem Sustava prepoznavanja glasovnih naredbi, a zahvaljujući njegovoj jednostavnosti, moguće je upravljati navigacijskim sustavom, telefonom i audio-sustavom.

Rear View Camera

Kad vozač prebaci u vožnju unazad, kamera prenosi sliku u boji na zaslon, a na prikazu se vide i smjernice za vožnju koje olakšavaju parkiranje.

SUBARU STARLINK

Sustav SUBARU STARLINK omogućuje da, putem zaslona osjetljivog na dodir i glasovnih naredbi, pristupite internetu, radiju, aplikacijama itd.

*1 S-Package
*1 Brembo je registrirani zaštitni znak u vlasništvu tvrtke Brembo S.p.A.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.