LEVORG

Vaš svijet, vaš prostor

Ne radi se toliko o unutrašnjosti automobila koliko o vašem osobnom prostoru. Unutrašnjost Levorga je poput vašeg ureda, doma ili bilo kojeg drugog mjesta gdje provodite mnogo vremena i u kojem uživate. Zato su korišteni samo pomno odabrani materijali koji su i izdržljivi i mekani na dodir, a njihova kvaliteta izdržat će test vremena. Ovo je prostor u kojem se sjedinjuju užitak i stil, u ovom se prostoru odražava vaš duh.


Vanjska oprema

Sklopivi perači svjetala

Kako bi LED svjetla uvijek dala najbolje rezultate, u slučaju lošeg vremena uključuju se perači svjetala koji čiste pod visokim pritiskom.

18" aluminijski kotači *6

I nuovi cerchi in lega di alluminio da 18" danno un tocco di dinamicità e di stile alle Levorg

Krovni prozor s namještanjem nagiba i klizanja *6

Veliki klizni krovni prozor, ima ručno podesivo sjenilo, omogućuje da svjetlo i svjež zrak dođu do svih putnika.

Stražnji difuzor i dvije ispušne cijevi

Dvije ispušne cijevi, smještene na krajevima stražnjeg odbojnika unutar tamne trake, ne ostavljaju sumnje u Levorgov sportski duh.

Kombinirana stražnja LED- svjetla

Levorg je dobro vidljiv zahvaljujući stražnjim LED-svjetlima koji kombiniraju zaustavna svjetla, LED-svjetla, svjetla za maglu, pokazivače smjera i pokazivače vožnje unatrag.

Dizajn

Levorgov stil vidljiv je na prvi pogled: heksagonalna rešetka i mišićava prednja strana ne ostavljaju dvojbe u narav ovog automobila. Dojmu pridonosi i masivan usisnik koji hladi hladnjak usisnog zraka motora SUBARU BOXER s turbokompresorom.

Svjetla

Prednja svjetla nakošena su poput sokolovog oka i podsjećaju na pticu grabljivicu. U njih su ugrađena LED-svjetla čiji bljesak podcrtava Levorgovu nepokolebljivu, agresivnu narav, a koji vam istovremeno sigurno osvjetljavaju put.

LED-svjetla za maglu*

Prednja su svjetla redizajnirana i postala elegantnija, ali i dalje daju jednu dozu agresivnosti cijelom izgledu novog Levorga. Naravno, pri tome su performanse i dalje vrhunske.

Unutarnja oprema

Sustav za ulazak i pokretanje motora bez ključa *6

Kako biste otključali/zaključali vrata automobila i vrata prtljažnika, dovoljno je jednostavno povući kvake. Kako biste pokrenuli motor jednostavno pritisnite dugme. Koristeći PIN-broj od 5 znamenki možete ući u automobil i bez ključeva..

Automatski dvozonski sustav za klimatizaciju

Ovaj sustav služi kako bi se održala željena temperatura u kabini. Omogućuje vam da podesite i održite različite temperature na vozačkom i suvozačkom mjesto. 

Podesivi upravljač

Kako bi vožnja bila još ugodnija upravljač se može podesiti po visini i po dubini.

Grijana sjedala *6*1

Kako bi vas zaštitio od hladnoće Levorg ima mogućnost zagrijavanja prednjih sjedala.

USB-ulaz u prednjem i stražnjem dijelu vozila *3

Kako bi svi elektronički uređaji uvijek imali pune baterije, Levorg je opremljen dvostrukim USB-ulazima u prednjem i stražnjem dijelu vozila.

Naslon za ruke na stražnjem sjedalu, s držačima za čaše

I putnici na stražnjem sjedalu uživat će u udobnoj vožnji uz naslon za ruke koji se praktično izvlači iz naslona, a ima i držač za čaše.

Stražnja kamera *6

Sustav kamera za vožnju unatrag olakšava parkiranje zahvaljujući linijama koje usmjeravaju vozača te pokazuju udaljenost automobila od ostalih objekata.

Upravljač u obliku slova D

Postoji razlog zašto se toliko pažnje poklanja upravljaču. Naime, to je dio automobila putem kojeg ste stalno u kontaktu s cestom. Upravljač Levorga sportskog je oblika slova D, a njime se lako kontrolira zahvaljujući jedinstvenoj formi i ergonomski oblikovanoj oblozi.

SUBARU STARLINK *5

Integriran u vaše vozilo poput pametnog telefona, sustav STARLINK*5 omogućuje vam da jednostavno pristupite internetu, radiju, aplikacijama, medijima itd. Njime upravljate preko 7” zaslona osjetljivog na dodir koji funkcionira poput tableta, zatim preko multifunkcionalnih komandi na upravljaču te glasovnim naredbama*1. Želite li slušati omiljenu muziku možete preko USB-a ili ulaza AUX izravno povezati i svoj iPhone*3 ili pametni telefon ili neki drugi uređaj za pohranu glazbe.

Multifunkcionalni zaslon

Smješten tako da je lako vidljiv i da pogled ne skreće previše s ceste. Zaslon od 5,9”, u boji, pokazuje mnoštvo korisnih informacija.

Zaslon osjetljiv na dodir

Na zaslonu osjetljivom na dodir glazbu birate isto kao i na svom pametnom telefonu. Jednostavno povežite mobitel i automobil tehnologijom Bluetooth®*4 ili preko USB-a i izravno na zaslonu automobila odaberite što ćete slušati.

Sustav prepoznavanja glasovnih naredbi *1 i Siri Eyes Free *2 *3

Zahvaljujući novim funkcionalnostima hands-free, poput Sustava prepoznavanja glasovnih naredbi*1 i komplementarne funkcionalnosti Siri Eyes Free*2*3, vaš vam Levorg omogućuje da pažnju usmjerite na cestu. Koristite Siri kako biste svoj Levorg povezali s kompatibilnim Appleovim uređajem*3 i možete uspostavljati pozive, slušati glazbu, pregledavati elektroničku poštu i surfati internetom. Čak i bez Siri, možete upravljati navigacijskim sustavom, telefonom i audio-sustavom putem jednostavnog Sustava prepoznavanja glasovnih naredbi.

Komnde na upravljaču  / SI-DRIVE

(1) Kako bi iskustvo vožnje bilo još uzbudljivije možete prebaciti na ručni način rada i koristiti komande mjenjača na upravljaču. Uživat ćete u prelasku između šest stupnjeva prijenosa kakav ne biste očekivali kod stalnog varijabilnog prijenosa (Continuously Variable Transmission, CVT) i osjetit ćete uzbuđenje prave sportske vožnje. (2) Sustav SUBARU Inteligent Drive, SI-Drive, omogućuje vam da odaberete postavke motora i prijenosa prema svom načinu vožnje, očekivanjima i uvjetima na cesti. Možete odabrati dvije različite funkcije: inteligentan i sportski način. Dok inteligentan način omogućuje fluidnije i učinkovitije ubrzanje, sportski način nudi uzbudljiviju vožnju zahvaljujući većoj snazi i ubrzanju.

Adaptive Cruise Control

Zahvaljujući komandama Adaptive Cruise Control na upravljaču jednostavno možete postaviti brzinu.

Podesiva stražnja sjedala

Još jedna garancija udobnosti u unutrašnjosti Levorga jesu stražnja sjedala koja se mogu nagnuti.

*1 Sustav glasovnih naredbi kompatibilan je samo s nekim jezicima.
*2 Za kompatibilne Appleove proizvode (iPhone, iPad, iPod touch itd.)
*3 Apple, iPod, Siri i iTunes su registrirani zaštitni znakovi tvrtke Apple Inc. App Store je servis tvrtke Apple Inc.
*4 Bluetooth je registrirani zaštitni znak tvrtke Bluetooth SIG, Inc. America.
*5 Vozač je uvijek odgovoran za sigurnost vožnje. Ne koristite zaslon osjetljiv na dodir tijekom vožnje. Ovisno o zemlji korištenja, komunikacijski servisi mogu biti podložni plaćanju.
*6 Serijska oprema za verzije SPORT STYLE i SPORT UNLIMITED.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.