SUBARU XV

Doživite pustolovinu i sačuvajte uspomene.

Pripremite skije, dasku za surfanje i bicikl jer ćete ih sigurno trebati ponijeti sa sobom. SUBARU XV ima teretni prostor koji vam omogućava prijevoz svega što vam je potrebno. Spreman je krenuti s vama i pratiti vas kamo god krenuli, u gradu ili izvan grada.


Vanjska oprema

LED svjetla s automatskim prilagođavanjem visine*1

Prilagodljiva prednja LED svjetla (SRH) s automatskim prilagođavanjem visine kombiniraju kratka i duga svjetla*1. Pri okretanju upravljača smjer snopa svjetlosti iz prednjih svjetala prati pomicanje samog upravljača, čime se osigurava najbolja vidljivost u zavoju tijekom noćne vožnje.

Prednja LED svjetla za maglu*1

Prednja LED svjetla za maglu imaju reflektirajuću unutarnju površinu koja poboljšava vidljivost i sigurnost za vrijeme noćne vožnje.

Krovni nosači*1*4

Krovni nosači novog SUBARU XV-a spremni su za prijevoz svega što vam je potrebno za putovanje.

18-inčni aluminijski naplatci*2

Novi SUBARU XV razlikuje se od svih ostalih automobila zahvaljujući novom dizajnu naplataka. Ovi otporni, ali lagani naplatci jasno govore o osobnosti, karakteru i snazi SUBARU XV-a.

17-inčni aluminijski naplaci*3

Ovi elegantni naplatci, snažni, a lagani, naglašavaju moćan karakter SUBARU XV-a.

Unutarnja oprema

Naslon za ruke na stražnjem sjedalu*1

Unutrašnjost novog SUBARU XV-a nudi maksimalnu udobnost svim putnicima, a sadrži i naslon za ruke na stražnjem sjedalu s ugrađenim držačima za čaše.

Električna parkirna kočnica (EPB)

Električnu parkirnu kočnicu možete aktivirati jednostavnim pritiskom tipke. EPB se može otpustiti i automatski pritiskom na papučicu gasa.

Utor za banana priključak i za USB

Spojite iPod*5 ili bilo koji drugi uređaj za glazbu na utor za banana priključak i utor za USB da biste slušali glazbu preko audiosustava SUBARU XV-a. Osim toga, zahvaljujući četirima*6 USB utorima možete puniti više uređaja istovremeno.

Automatski dvozonski klimatizacijski sustav*1

Ovaj sustav održava željenu temperaturu u kabini. Raspoređuje zrak na još učinkovitiji i tiši način, uz bolji protok zraka iz ventilatora.

Prednja sjedala s kontrastnim šavovima

Udobna prednja sjedala imaju narančaste šavove koji novom SUBARU XV-u daju posebnu osobnost i sportski izgled.

Stražnja kamera*1

Kada prebacite mjenjač u položaj za vožnju unatrag, stražnja kamera na zaslonu prikazuje sliku u boji s linijama koje vam pomažu pri parkiranju.

Prednja kamera*7

Kamera s prikazom sprijeda, zahvaljujući slikama koje se projiciraju na višenamjenski zaslon, poboljšava prednju vidljivost u zavoju i kada se automobil parkira pred zidom.

SUBARU STARLINK*1

Sustav SUBARU STARLINK omogućuje pristup internetu, radiju i aplikacijama, putem zaslona osjetljivog na dodir i glasovnih naredbi.

LCD zaslon

Postavljen tako da je jasno vidljiv, a ne ometa vas za vrijeme vožnje, ovaj zaslon od 4,2” pokazuje širok raspon korisnih informacija kako biste automobil mogli imati pod nadzorom.

Krovni prozor s funkcijom namještanja nagiba i klizanja*8

Veliki klizni krovni prozor s ručno podesivim sjenilom osigurava da svi putnici imaju dovoljno svježeg zraka i svjetlosti.

Apple CarPlay*9 i Android Auto*10

Upotrebljavajte najpopularnije aplikacije uz Apple CarPlay*9 i Android Auto*10. Zahvaljujući funkciji prepoznavanja glasovnih naredbi, bez upotrebe ruku, možete ostati koncentrirani na cestu.

Višenamjenski zaslon

Višenamjenski zaslon od 6,3”*2 u gornjem dijelu kontrolne ploče nudi vam korisne informacije u stvarnom vremenu. Kada upotrebljavate navigacijski sustav, on se povezuje s višenamjenskim zaslonom i prikazuje sve informacije potrebne za putovanje, osobito kad se nalazite u blizini zavoja ili križanja.

Rear Seat Reminder

Ova vas funkcija putem lampice na prednjem zaslonu i zvučnog signala podsjeća da prije izlaska iz automobila provjerite jeste li ostavili što na stražnjem sjedalu.

X-MODE*11

Otkrijte pravu narav automobila SUBARU XV zahvaljujući najnovijoj verziji X-MODE. Odaberite način rada [SNOW/DIRT] da biste savladali skliske površine prekrivene snijegom, zemljom ili šljunkom ili način rada [D.SNOW/MUD] za posebno zahtjevne ceste na kojima bi kotači mogli zaglaviti, primjerice s visokim snijegom ili blatom.

SI-DRIVE*12

Funkcija SI-DRIVE, Subaru Intelligent Drive, ovisno o vašem stilu vožnje može regulirati odziv motora kako bi vam pružila trenutačnu snagu i agilnost kad god poželite. Odaberite način rada Sport za trenutačan i linearan odziv papučice gasa te za sportski način vožnje pri svim brzinama. Odaberite način rada Intelligent za umjerenu, jednoliku i glatku vožnju idealnu za kruženje po gradu, dulja putovanja i optimizaciju potrošnje goriva.

*1 Dostupno u verzijama STYLE, STYLE XTRA i PREMIUM.
*2 Dostupno u verzijama 2.0i.
*3 Dostupno u verzijama 1.6i.
*4 Potrebno je kupiti nastavak za postavljanje stvari na krov.
*5 Apple, iPhone i iPod registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Apple Inc.
*6 Jedan u verziji PURE.
*7 Dostupno u verzijama STYLE XTRA i PREMIUM.
*8 Dostupno u verziji PREMIUM.
*9 Apple CarPlay zaštitni je znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim zemljama.
*10 Android i Android Auto zaštitni su znakovi tvrtke Google Inc.
*11 X-MODE s dva načina rada dostupan je u verzijama 2.0.
*12 Dostupno u verzijama 2.0.

Apple CarPlay i Android Auto možda neće biti dostupni za sve modele i u svim zemljama. Za više informacija obratite se ovlaštenom zastupniku za Subaru. Vozač je uvijek odgovoran za opreznu i sigurnu vožnju. Za vrijeme vožnje nemojte dodirivati zaslon osjetljiv na dodir. Ovisno o pojedinoj zemlji, usluge komunikacije mogu se naplaćivati.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.