Impreza

Stil, udobnost i zabava za sve.

Visoku razinu elegancije i profinjenosti Impreza postiže i zahvaljujući tihoj kabini koju čine glatke i obrađene površine, osmišljene uz veliku posvećenost detaljima. Impreza istodobno nudi elegantan i sportski dizajn, uz osjećaj prostranosti. Svi putnici mogu udobno sjediti na prostranim prednjim i stražnjim sjedalima, zbog kojih je Impreza posebno udobna na dugim putovanjima.


Vanjska oprema

LED svjetla s automatskim prilagođavanjem visine*1

Prilagodljiva prednja LED svjetla (SRH) s automatskim prilagođavanjem visine kombiniraju kratka i duga svjetla*. Pri okretanju upravljača smjer snopa svjetlosti iz prednjih svjetala prati pomicanje samog upravljača, čime se osigurava najbolja vidljivost u zavoju tijekom noćne vožnje.

Prednja LED svjetla za maglu*1

Prednja LED svjetla za maglu imaju reflektirajuću unutarnju površinu koja poboljšava vidljivost i sigurnost za vrijeme noćne vožnje.

17-inčni aluminijski kotači*1

Ovi elegantni kotači, snažni, a lagani, naglašavaju moćan karakter Impreze. Serijska oprema u verzijama STYLE i STYLE NAVI 1.6i.

17-inčni aluminijski kotači*1

Crno obojena unutrašnjost elegantnih kotača naglašava robusnost i sportski izgled nove Impreze. Serijska oprema u verzijama 2.0i.

Kombinirana LED stražnja svjetla

Kombinirani LED dizajn stražnjih svjetala naglašava sportski i elegantan izgled Impreze.

Unutarnja oprema

Grijana sjedala*1

Vozač i suvozač mogu uživati u grijanim sjedalima, dodatnom opremom koja se pokazala veoma korisnom u hladnijim klimatskim uvjetima.

Naslon za ruke na stražnjem sjedalu*1

Unutrašnjost nove Impreze nudi maksimalnu udobnost svim putnicima, a sadrži i naslon za ruke na stražnjem sjedalu s ugrađenim držačima za čaše.

Stražnja kamera*1

Kada prebacite mjenjač u položaj za vožnju unatrag, stražnja kamera na zaslonu prikazuje sliku u boji s linijama koje vam pomažu pri parkiranju.

Krovni prozor s funkcijom namještanja nagiba i klizanja*2

Veliki klizni krovni prozor s ručno podesivim sjenilom osigurava da svi putnici imaju dovoljno svježeg zraka i svjetlosti.

Ulaz bez ključa i start gumb*3

Samo uhvatite kvake na vratima da biste ušli u novu Subaru Imprezu i motor se pokreće pritiskom na gumb.

Automatski dvozonski klimatizacijski sustav*1

Ovaj sustav održava željenu temperaturu u kabini. Raspoređuje zrak na još učinkovitiji i tiši način, uz bolji protok zraka iz ventilatora.

Utor za banana priključak i za USB

Povezivanjem bilo kojeg uređaja za reprodukciju glazbe s audiosustavom putem USB utora ili banana priključka možete slušati svoju omiljenu glazbu.

Prostor za prtljagu

Prostor za odlaganje prtljage prostran je i praktičan. Zahvaljujući velikim vratima te širini i dubini prostora, Impreza se lako prilagođava vašem aktivnom i dinamičnom životu.

Prednja sjedala

Novi dizajn Impreze jamči eleganciju i udobnost za sigurnu i ugodnu vožnju.

LCD zaslon

Postavljen tako da je jasno vidljiv, a ne ometa vas za vrijeme vožnje, ovaj zaslon od 4,2” pokazuje širok raspon korisnih informacija kako biste svoj automobil mogli imati pod nadzorom.

Apple CarPlay*4 i Android Auto*5

Upotrebljavajte najpopularnije aplikacije uz Apple CarPlay*4 i Android Auto*5. Zahvaljujući funkciji prepoznavanja glasovnih naredbi, bez upotrebe ruku, možete ostati koncentrirani na cestu.

Višenamjenski zaslon*6

Višenamjenski zaslon od 6,3” u gornjem dijelu kontrolne ploče nudi vam korisne informacije u stvarnom vremenu. Kada upotrebljavate navigacijski sustav, on se povezuje s višenamjenskim zaslonom i prikazuje sve informacije potrebne za putovanje, osobito kad se nalazite u blizini zavoja ili križanja.

Rear Seat Reminder

Ova vas funkcija putem lampice na prednjem zaslonu i zvučnog signala podsjeća da prije izlaska iz automobila provjerite jeste li ostavili što na stražnjem sjedalu.

Stražnja kamera*3

Kamera na prednjoj rešetki projicira situaciju ispred vozila na višenamjenski zaslon, čime se poboljšava prednja vidljivost kada se nalazite na križanju ili parkirate pred zidom.

Aluminijske papučice*1

Aluminijske papučice osmišljene su za bolje prianjanje stopala, što omogućuje još bolji osjećaj sportske vožnje.

*1 Nije dostupno u verziji PURE
*2 Dostupno u verziji PREMIUM
*3 Nije dostupno u verziji PURE i STYLE
*4 Apple CarPlay zaštitni je znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim zemljama.
*5 Android™ i Android Auto™ zaštitni su znakovi tvrtke Google Inc.
*6 U verziji PURE nije dostupan zaslon od 6,3“.

Apple CarPlay i Android Auto™ možda neće biti dostupni za sve modele i u svim zemljama. Za više informacija obratite se ovlaštenom zastupniku za Subaru. Vozač je uvijek odgovoran za opreznu i sigurnu vožnju. Za vrijeme vožnje nemojte dodirivati zaslon osjetljiv na dodir. Ovisno o pojedinoj zemlji, usluge komunikacije mogu se naplaćivati.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.