OUTBACK

Sportske karakteristike. Urođena elegancija.

Dizajn novog i elegantnog Outbacka jamči najveću moguću udobnost i užitak u vožnji, dok njegov mišićav i snažan izgled odaje njegove moćne performanse. Rezultat je osjećaj sigurnosti koji vam pomaže da savladate svaku cestu, u svim vremenskim uvjetima.


Vanjska oprema

Prednja svjetla s automatskim uključivanjem/isključivanjem

Senzor automatski uključuje svjetla u sumrak i isključuje ih kad izvadite ključ iz brave paljenja.

Prednja svjetla za maglu

Učinkovita svjetla za bolju vidljivost kod vožnje u magli.

18-inčni aluminijski kotači

18-inčni ekskluzivni aluminijski kotači moćnog su i aerodinamičnog izgleda, a pridonose i smanjenju potrošnje goriva. Opremljeni gumama 225/60R18 visokih performansi u serijskoj su opremi za verzije Premium.

Spojler

Elegantan i aerodinamičan spojler novog Outbacka savršeno se prilagođava liniji vrata prtljažnika. Stražnji dio ima crnu oblogu kako bi se izbjegla oštećenja prilikom unošenja i iznošenja tereta iz prtljažnika. 

Krovni nosači

Krovni nosači novog Outbacka spremni su prenijeti sve ono što vam treba na putovanjima.

Unutarnja oprema

Sustav za ulaz i pokretanje motora pritiskom na dugme, bez ključa

Kako biste zaključali/otključali vrata i vrata prtljažnika dovoljno je jednostavno povući kvaku na njima. Pritiskom na tipku pokrenite motor. Koristeći 5-znamenkasti PIN  možete ući u svoj Subaru i bez korištenja daljinskog upravljača. 

USB-ulazi

Svoje elektroničke uređaje možete puniti na USB-ulazima dostupnim putnicima u prednjem i stražnjem dijelu vozila.

Automatski podesivo vozačko sjedalo u osam položaja (potpora za donji dio leđa)

Zahvaljujući automatski prilagodljivom sjedištu u osam različitih položaja, možete voziti u savršenom položaju.

Stražnja kamera

Zaslon pokazuje i snimku stražnje, širokokutne kamere. Kako bi pregled bio još prirodniji, kamera je pomaknuta na bolji položaj.

Kamera s pregledom ispred i iza vozila

Kamera s pregledom ispred i iza vozila poboljšava preglednost, posebno u zavojima kao i kad je auto parkirano ispred zida. Zahvaljujući bočnoj kameri, vozač uvijek ima savršen pregled mrtvog kuta, kako biste sigurnije vozili u uskim ulicama.

Navigacija *1

U novom Outbacku navigacijski sustav nalazi se na središnjem LCD-zaslonu zbog čega je još lakše pratiti upute. Dosad ste naime morali skretati pogled kako biste pratili navigaciju.

Audio-sustav Harman/Kardon*1

Ovaj je sustav osmišljen kako bi vam pružio vrhunski zvuk u vožnji. Dva ovalna zvučnika nalaze se u prednjim vratima, dok su druga dva u stražnjim vratima.

Apple CarPlay*2 i Android AutoTM*3

Koristite popularne aplikacije Apple CarPlay*3 i Android Auto*4. Zahvaljujući funkcionalnosti prepoznavanja glasovnih naredbi i sustavu hands-free, možete uvijek biti koncentrirani na vožnju.

Krovni prozor

Uživajte u prednostima velikog, pomičnog krovnog prozora. Na njemu je i pomično sjenilo, a može se nagnuti ili potpuno otvoriti kako bi u unutrašnjosti bilo još svjetlije.


Udobnija stražnja sjedala

Cijela unutrašnjost je prostranija te, u odnosu na prethodni model, ima više mjesta za noge tako da je putnicima i na prednjim i na stražnjim sjedalima vožnja udobnija. Nasloni stražnjih sjedala mogu se nagnuti što je dobrodošla pomoć na dužim putovanjima.

Pretinac središnje konzole

U prostrani pretinac središnje konzole stanu brojni CD-i, a tu su i posebni odjeljci za kovanice, kartice i olovke. 

Osvjetljenje

Unutrašnje plavo svjetlo daje kabini Outbacka moderan izgled. Čak i izvlačni držači čaša i pretinci imaju elegantno plavo svjetlo.

Različite konfiguracije tereta i sjedišta

iše prostora za sve vaše potrebe. Povećan je kapacitet prtljažnika, a pod prtljažnika je još ravniji kako bi mogao primiti do četiri torbe od 80 litara. Stražnja sjedala preklopiva su u omjeru 60/40 i omogućuju vam da rasporedite velike stvari i putnike.

Komande mjenjača na upravljaču (1)

Za jedinstven doživljaj i strastvenu vožnju, možete koristiti komande mjenjača koje se nalaze na upravljaču vašeg Outbacka.

SI-DRIVE (2)

Na temelju vašeg stila vožnje inteligentan sustav vožnje SUBARU (SI-DRIVE) može upravljati ubrzanjem i prijenosom kako bi vam u trenu dao potrebnu snagu i okretnost na svakoj vrsti podloge i svakoj cesti.  

Sportski način rada 

Način rada s još bržim odzivom, savršen u svakoj situaciji jer omogućuje trenutno ubrzanje. Nudi maksimalan užitak u vožnji kako na brzoj, ravnoj cesti tako i na onoj s mnogo zavoja.

Inteligentan način rada

Jednolika raspodjela snage čini Inteligentan način rada savršenim za vožnju lokalnim i gradskim cestama, na dugim udaljenosti i kad se želi uštedjeti gorivo. Osigurava prilagodljivost i kontrolu u slučaju kiše i snijega. 

X-MODE

Pritiskom na tipku, X-Mode preuzima kontrolu nad motorom, prijenosom, pogonom na sva četiri kotača, kočnicama i ostalim komponentama kako biste sigurno vozili po najtežim cestama i najklizavijim podlogama. Kad je X-Mode aktivan, Hill Descent Control pomaže vam da zadržite jednoliku brzinu na nizbrdici.

Tipka za upravljanje vratima prtljažnika

Dovoljno je pritisnuti tipku i vrata prtljažnika se otvaraju, što je posebno praktično kod utovara i istovra stvari.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.