OUTBACK

Pouzdajte se u temeljne SUBARU tehnologije.

Subaru tehnologija svakom automobilu pruža performanse, sigurnost i pouzdanost kako bi svi putnici mogli potpuno smireno uživati u putovanju.


Motor Boxer Subaru

Već više od 50 godina Subaru predano radi na jedinstvenosti motora Boxer u odnosu na druge vrste motora. Motor Boxer izdržljiv je i pouzdan te ima plosnatu konfiguraciju s klipovima postavljenima pod kutom od 180 stupnjeva koji se pomiču u vodoravnom smjeru te tako jamče maksimalnu stabilnost uz minimalnu količinu vibracija.

Symmetrical All-Wheel Drive

Pogon na sva četiri kotača Symmetrical AWD omogućava stabilnu i sigurnu vožnju na raznim cestovnim površinama. Active Torque Split ravnomjerno raspoređuje snagu na sva četiri kotača za bolje prianjanje na mokrim i skliskim cestama.

Lineartronic

Lineartronic nudi širi raspon brzina i novi hidraulički sustav koji omogućava glatko i kontinuirano mijenjanje brzina, učinkovito i ravnomjerno ubrzanje, odlične vozne performanse i učinkovitiju potrošnju goriva.

Subaru Global Platform

SGP omogućava proizvodnju prostranih i udobnih automobila koje je jednostavno voziti, a putnicima nudi potpunu sigurnost i jedinstvene vozne performanse. Veća krutost karoserije pomaže u smanjenju vibracija i neugodne buke zahvaljujući potpuno optimiziranoj unutarnjoj konstrukciji podvozja, plastičnim ojačanjima poprečnih dijelova vrata prtljažnika kako bi se poboljšala krutost na uvijanje i drugim značajkama.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.